top of page
  • Hajnal István Kör_2

BFL+ programsorozat - Lukács Anikó és Barta Tamás előadásai

December 6-án a BFL+ programsorozat keretében Lukács Anikó Budapest idegenforgalma a városegyesítéstől 1916-ig és Barta Tamás Parasztifjúság, parasztideológia, parasztöntudat a két világháború közötti Lengyelországban címen tart előadást. További információ innen érhető el.

2022 tavaszán újraindult a BFL+ című előadássorozat. Budapest Főváros Levéltára mindig is nagy súlyt helyezett arra, hogy munkatársai történeti kutatómunkával is foglalkozzanak. Többen közülük az általuk kutatott korszak elismert szakemberei. Kutatási témáikat, eredményeiket azonban sokszor közvetlen munkatársaik sem ismerik, és a nagyközönség is keveset tud a nálunk folyó tudományos munkáról. Ezt a hiányt igyekszik pótolni a BFL+, ahol lehetőség nyílik a levéltári feladatok mellett „plusz”-ként végzett tudományos munka bemutatására. Minden alkalommal két előadás hangzik el, amelyeket kötetlen beszélgetés (kérdések, vélemények, észrevételek) követ.

Az esemény nyilvános és ingyenes, előzetes regisztrációhoz nem kötött. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül.6 views0 comments

留言


bottom of page