top of page

aug. 25., Cs

|

Vác

Vizualitás és történelem

A Hajnal István Kör Társadalomtörténeti Egyesület 36. konferenciája Apor Vilmos Katolikus Főiskola Vác, 2022. augusztus 25-27.

Registration is closed
See other events
Vizualitás és történelem
Vizualitás és történelem

Time & Location

2022. aug. 25. 10:00 – 2022. aug. 27. 0:00

Vác, Vác, Schuszter Konstantin tér, 2600 Hungary

About the event

A Hajnal István Kör Társadalomtörténeti Egyesület 2022 augusztusában megrendezendő konferenciája a vizualitás történeti változásaival, a képek és a múlt kutatásának viszonyával foglalkozik.

A Hajnal István Kör konferenciái nem csupán a társadalomtörténészek számára biztosítanak fórumot, hanem nyitottak további történeti aldiszciplínák és más tudományterületek képviselői irányában is. A konferencia szervezői ezúttal is szívesen látják azoknak a rokon tudományágaknak a képviselőit, akik a felhívásban megfogalmazott és kapcsolódó problémákat történeti összefüggéseikben kívánják megközelíteni.

Emellett a Hajnal István Kör az idei konferenciáján ismét meghirdeti a – korábban sikeresnek bizonyult – doktori szekciót is. Ebben tematikai kötöttség nélkül mutathatják be társadalomtörténeti kutatásaikat azok a kollégák, akik jelenleg dolgoznak doktori disszertációjukon, vagy az elmúlt évben védték meg azt. Célunk az, hogy fórumot biztosítsunk azon fiatal társadalomtörténészeknek, akiknek kutatása nem illeszkedik az adott évi konferencia tematikájába.

Share this event

bottom of page